skip to Main Content
+45 70 27 47 49       kontakt@jtworks.dk

Hvad kan JT Works?

Hos JT Works er vi specialister i vikarløsninger til håndværkere, byggeindustrien og en lang række andre brancher.

Vikarer er en fordel for virksomheder, som i en kortere eller længere periode har brug for ekstra og fleksibel arbejdskraft.

Vi sørger for alt det praktiske omkring ansættelsesforholdet, du får glæde af arbejdskraften.

JT Works hjælper både store og små virksomheder over hele landet – og vi er også klar til at hjælpe dig.

Udover vikardækning tilbyder vi også hjælp til rekruttering af faste medarbejdere i hele processen fra jobopslag over screening af ansøgere til den endelige ansættelse.

Det sparer dig for både tid og penge.

De rette kandidater med de rigtige kvalifikationer finder JT Works hurtigt. De er meget præcise i deres forventninger til, hvor hurtigt, de kan løse opgaven.

Jesper Sørensen

Når det brænder på, og vi har brug for ekstra bemanding, er det en naturlig ting at kontakte JT Works i Skive for hjælp. På den måde undgår vi at skuffe vores kunder og sige nej til ordrer.

Jesper Sørensen

JT Works hjælper hurtigt uanset om der er tale om en midlertidig løsning eller rekruttering af faste medarbejdere inden for vores branche. Responstiden er kort og arbejdsgangene smidige. Vi undgår administrativt bøvl og der er smil i stemmen uanset om vi taler i telefon eller sidder og taler om tingene.

Jesper Sørensen

I forbindelse med eksempelvis seriefejl på elektroniske LED drivere, har JT Works arbejdet for LUMITECH hvor de har udbedret fejl hos slutbrugere såvel i Danmark som Sverige. Vi har kun modtaget positive tilbagemeldinger.

Lars Sejersen

JT Works har været os kompetent og fleksibel samarbejdspartner, hvor ydelser har været leveret til aftalt tid og pris.

Lars Sejersen

Tilmeld dig JT Works nyhedsbrev

    Back To Top