skip to Main Content
+45 70 27 47 49       kontakt@jtworks.dk
Mit Samarbejde Med JT Works Har åbnet Utallige Døre For Mig I Danmark

Mit samarbejde med JT Works har åbnet utallige døre for mig i Danmark

Således lyder det fra 24 årige Alupoaei Ioan Dacian, som oprindeligt er fra Rumænien og er uddannet elektriker. Hans store drøm var at komme til Danmark, for at udvikle sine kompetencer yderligere inden for branchen og opbygge en solid karriere. Denne drøm blev indfriet via forskellige vikariater hos JT Works.

Dacian har hidtil være tilknyttet JT Works i godt og vel fire år, hvor han herigennem har haft mulighed for at skabe et fleksibelt arbejdsliv og afprøvet forskelligartede arbejdsopgaver. Vigtigst af alt har han udviklet sin faglige- samt personlige profil og opbygge et netværk, der har åbnet en masse døre for ham i fremtiden.

At arbejde som vikar har givet mig mulighed for at lære en masse forskellige og spændende virksomheder at kende i Danmark. Derudover har det givet mig den fleksibilitet som jeg ønsker, da det også har været vigtigt for mig, at jeg kan komme hjem og besøge mit hjemland, når jeg har haft brug for det.

Som person er Dacian en utrolig pligtopfyldende, ihærdig og optimistisk fyr. Dacians passion omkring sit arbejde har medført, at vores kunder har haft stor interesse i at udvikle en relation til ham, hvilket har givet Dacian et solidt netværk, som kender til hans styrker og svagheder. Således er der et bedre grundlag for at trække på hans kompetencer, når behovet opstår igen. Dette har resulteret i, at vores kunder gentagende gange har efterspurgt Dacian, når der har været brug for ekstra bemanding til et givent projekt.

 

Hvilken rolle har vi haft en som vikarbureau?

Vores rolle har i den forbindelse været at tilgodese Dacians ønsker og behov bedst muligt, hvilket har været essensen i vores samarbejde. Vi har ikke blot fungeret som et vikarbureau, der anskaffer vores medarbejder et job, men et bureau, der har skabt tryghed og tillid i et fremmed land for ham. Dette har haft stor indflydelse på Dacians valg om, hvilket vikarbureau han vil samarbejde med, og udtrykker følgende:

At vælge JT Works som vikarbureau og at arbejde som vikar i Danmark var et nemt valg for mig. JT Works har været rigtig gode til at yde alt den hjælp og support, der har været nødvendig for mig, for at kunne arbejde og trives i Danmark

Som vikarbureau, der også arbejder med udenlandske håndværkere, er det yderst vigtigt for os, at vi kan hjælpe vores medarbejdere på bedst mulig vis. Det er med dette udgangspunkt, at JT Works’ medarbejderstab er bestående af forskellige nationaliteter, således at vi kan yde support på henholdsvis dansk, engelsk, polsk samt rumænsk. På denne måde skaber vi tryghed og relationer til hver enkelt medarbejder, der er tilknyttet JT Works.

Ifølge Dacian, har det været særdeles gavnligt samt lærerigt at få en fod ind på det danske arbejdsmarked gennem et vikarbureau. Han er slet ikke bekymret for sine fremtidige muligheder hos JT Works.

 Ønsker du at høre nærmere om dine muligheder hos os, så er du velkommen til at kontakte vores konsulenter. 

Få adgang til ledige stillinger her:

Ledige stillinger

Back To Top