skip to Main Content
+45 70 27 47 49       kontakt@jtworks.dk

Rekrutteringsproces

Går du og undrer dig over, hvad et samarbejde med os indebærer? Uanset hvilken løsning du vælger hos JT Works, kan vi garantere dig et yderst professionelt og effektivt forløb, der sikrer dig de rette håndværkere til din virksomhed. Grundstenene i vores samarbejde er baseret på gensidig respekt, dialog, effektivitet og kvalitet.

Behovsafdækning

At forstå dig og dine behov er altafgørende for vores samarbejde. Derfor vægtens dialogen med vores kunder højt, hvor vi sammen afdækker dine behov og forventninger til samarbejdet. 

Kandidatsøgning 

Baseret på dine ønsker og behov, defineres kandidatprofilen, som sikrer os en effektiv kandidatsøgning efterfølgende. For at finde de bedst egnede håndværkere til dit byggeprojekt, foretages søgning i form af ekstern annoncering via diverse jobportaler samt sociale medier og søgning af kandidater i vores eksisterende database. Vi råder over en omfattende kandidatdatabase, som hverdag tilføjes nye og højtkvalificerede håndværkere – indlandske såvel som udlandske.
Herunder foretages en forhåndsscreening baseret på nøje udvalgte parametre via vores effektive rekrutteringssystem.

Udvælgelsesproces

Med udgangspunkt i de kompetencer og kvalifikationer, der efterspørges, udvælges de mest kvalificerede kandidater til stillingen. Herunder vil der altid blive foretaget telefoniske- eller personlige interviewsamtaler, for at opnå dybdegående viden om de enkelte profiler.
Via vores LiveList, som du får tilsendt, kan du få adgang til yderligere informationer om de pågældende kandidater gennem CV, referencer, certifikater mm. Du kan herunder foretage egne aktiviteter, såsom at afvise kandidat, sende tilbud, efterspørge yderligere oplysninger eller noget helt fjerde. Dette er særligt effektivt for kunder, der ønsker at have del i udvælgelsesprocessen.

Opstart af vikariat

Vi ved, at tryghed er vigtig for kunde såvel som kandidat. Derfor vil vores konsulenter altid være tilstede på opstartsdagen, for at sikre, at alt forløber som aftalt. Endvidere står vi til ansvar for, at vores håndværkere altid er udstyret med det rette arbejdstøj og sikkerhedsudstyr, når de møder op på første dagen.

Opfølgning og evaluering

Opfølgning og løbende evaluering er en vigtig del for os, da vi herigennem sikrer, at det hele forløber som ønsket og aftalt. Endvidere giver det os et klart billede af, om vores kunde og medarbejder er glade og trives godt sammen, således der kan handles på det hurtigst muligt, hvis dette ikke er tilfældet.

Vil du vide lidt mere om, hvordan vi sikrer kvaliteten i vores løsninger?

Læs mere

Kontakt vores konsulenter og få en helt uforpligtende snak om dine muligheder.

Back To Top