skip to Main Content
+45 70 27 47 49       kontakt@jtworks.dk
Et Tre Måneders Vikariat Fører Til Et Permanent Liv I Danmark

Et tre måneders vikariat fører til et permanent liv i Danmark

Tilbage i 2016 tilbyder JT Works Lucian Malone et tre måneders vikariat, som blev starten på et helt nyt kapitel.
Denne beslutning medfører flere års gode relationer med kollegaer, attraktive ansættelser på CV’et og et fremmed land som blev til et hjem.  

Lucian er én af vores rumænske medarbejdere, som har arbejdet hos JT Works gennem flere år. Med sin omstillingsparathed og en elektrikeruddannelse i bagagen, har Lucian været tilknyttet forskellige projekter ved nogle af vores største kunder – heriblandt DNV Gødstrup, hvor hans primære ansvarsområde har været koordinering af kabelinstallationer de seneste 22 mdr.

JT Works blev en slags familie for mig

Med de gode jobmuligheder, var Lucians relation til Denmark primært arbejdsrelateret – troede han. Dette fik dog hurtigt en hel anden drejning, da han først blev en del af JT Works, og udtrykker følgende: 

For mig var JT Works en slags familie som jeg altid kunne regne med, uanset om det var arbejdsrelateret eller personligt. De gav mig den nødvendige tryghed og viden, der gjorde det nemmere for mig at træffe beslutningen om at flytte til Denmark. Teamet har stor forståelse for, hvordan de skal håndtere deres udenlandske medarbejdere – og give den rette støtte, der fik mig til at føle mig hjem

At imødekomme vores medarbejderes behov, så tilfredsstillende som muligt, er højt prioriteret i JT Works. Vi er af den overbevisning, at relationen og trygheden er helt essentiel i samarbejdet, da det har stor indflydelse på deres trivsel og performance på arbejdspladsen. Derudover har JT Works’ rolle været, i samarbejde med vores kunder, at udvikle og give Lucian større ansvar, så han kan opretholde motivationen og stå stærkere fremadrettet blandt øvrige kandidater.

 

At være en del af teamet

DNV-projektet var det helt rette for mig. Det har været et meget spændende og udfordrende projekt, men vigtigst af alt, så har jeg etableret nogle relationer med mine danske kollegaer som aldrig før. Og det gav mig en ’jeg er en del af teamet’ følelse

Som vikarbureau, er vores rolle at skabe netop dette match mellem medarbejder og kunde. For vores kunde har det betydet, at de har fået en medarbejder som de beskriver værende:

På baggrund af det arbejde Lucian har udført, vil jeg rangere ham som én af de bedste vikarer vi har haft – han er en pålidelig og hårdt arbejde fyr, som jeg varmt kan anbefale

 

I JT Works vil du altid anses som værende en del af teamet – uanset nationalitet, titel, baggrund etc. Diversiteten og det multikulturelle miljø, er yderst fremtrædende i vores virksomhed, og afspejler måden hvorpå vi arbejder. Hvad angår fremtiden, er Lucian slet ikke tvivl om, hvor han tilhører.

 

 

Ønsker du at høre nærmere om dine muligheder hos os, så er du velkommen til at tage kontakt til vores konsulenter. 

Se vores ledige stillinger her

 Ledige stillinger

Back To Top